pondělí 6. srpna 2007

Co jsme nedelali v nedeli


V nedeli jsem, jak uz jsem psal, z technickyc duvodu nejelo na plaz. Karel Capek napsal, ze nedele v anglosaskem svete je symbol vseobjimajici nudy. Nase nedele byla docela jina a skoro jsem se nezastavil.

Kdyz uz jsem nejel na vylet, tak jsem alespon mohl vyuzit danove prazdniny. Rano jsem vstal uz v sest, abych si to uzil. No tak dobre, vstal jsem protoze Reily se pokusil proskocit dvere meho pokoje (jsou drevene). Jeho panicek nam ho totiz nechal na krku a zmizel a nezvedal telefon. Tak jsem ho vzal na noc do pokoje, aby mu dole nebylo smutno. Takze v nedeli v 6 rano jsem byl na ulici uplne sam (dokonce bez aut), coz bylo dobre, protoze jsem byl liny se prevlikat z pyjama. V 10 jsem pejska opustil a vyrazil s Chrisem na autobus a do obchodaku. Byli jsme tam fakt brzy, protoze oteviraji az v 11, alespon jsme meli naskok. Jakmile otevreli BestBuy, byl jsem tam. Oddeleni NTB (notebook, tady teda laptop) pripominalo pevnost pripravenou na oblehani zakazniku. Nastetsi byli jeste v kostele a tak jsem v pohode prosel a vyuzival skoro sam sluzeb 20 natesenych prodavacu. Na miste byla i sluzba pro "lamy" nabizejici instalaci PC apod. Tihle hosi maji fakt legracni image, hraji si na agenty FBI. Dokonce meli i vysilacky a obejdnavky NTB do nich rikali v kodovem jazyce. Podarilo se mi najit perfektni NTB pro Jirku. Zlevnili ho z 700$ na 550$ a navic bez dane, to se nedalo nekoupit. Doma jsem sse dival na jejich web a opravdu ho stale nabizeli za 700$. Radost mi trochu zkazilo, ze mi neprijali sek a tak jsem musel zaplatit ceskou kartou. Vlastne az tam jsem si vzpomnel, ze mam narozeniny. Ale s tou danovou slevou se to stejne hodne vyplatilo. Pro sebe jsem koupil peknou brasnu na NTB a Jirkovi jeste pouzdro, at se mu neposkrabe pri ceste.

Odpoledne jsem samozrejme lehce testoval NTB a taky si hodne hral s Reilym. Jeho panicek stale neprijel, ale ani mi to nevadilo. Alespon jsem si mohl uzivat po dlouho dobe pejska.

Pozdeji jsme zacli pripravovat grilovani na oslavu mych narozenin. Zajeli jsme pro jidlo do FoodLion (trochu Delvita, tady hodne levny obchod). Josh obvolal par kamaradu, ktere znam a mohli jsme zacit. Grilovali jsme klobasy na hotdogy, hamburgery a maso. Koupil jsme par plzenskych dvanactek, aby meli vsichni moznst ochutnat (ale vetsina americanu to stejne zna). Jestli Vas zajima, jestli je exportni plzen opravdu jina, tak je. V prubehu oslavy prijela Reilyho rodina a tak muzeme mit klid, ze nam nezustane na krku vecne. Jak se nam grilovani darilo muzete videt na adrese:

Kdyz jsme sli spat, zjistili jsme, ze klimatizace v patre, kde mam pokoj, je rozbita. A zrovna kdyz tento tyden jsou nejvetsi vedra (i 40C). V noci bylo jen pres 30, ale stejne se to pri mistni vlhkosti nedalo vydrzet. Radsi jsem se prestehoval na gauc v hale. Josh si sbalil veci a prchnul v noci autem k Zeckovi.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

To byla pouze pánská narozeninová párty nebo se děvčata nechtěly fotografovat?

Anonymní řekl(a)...

jéééé tak děkuju za noťásek ;-)